Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Eleccions municipals 2015

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Eleccions municipals 2015

Informació sobre els col·legis electorals

  • Horari dels col·legis: De 9 a 20 hores, ininterrompudament
  • El col·legi de la plaça de l'església (districte 1 secció 001) es trasllada al C/ dels Planters (darrere de l'Aula de Música)
  • Hi haurà un nou col·legi electoral a Ca n'Aguilera (districte 1 secció 009), ubicat al consultori mèdic del c/ de l'Illa, 32. Hi podran anar a votar els electors de Ca n'Aguilera i Can Martí i Bosc de l'Àliga

Servei d'autocar eleccions locals 2015

El diumenge 24 de maig, l'Ajuntament de Piera facilita un servei de transport gratuït per facilitar els desplaçaments des dels barris als col·legis electorals.

Les eleccions a Ràdio Piera

Calendari amb la ronda d’entrevistes personalitzades que els oients podran seguir cada dia a les 20 h. L’objectiu proposat és el de donar a conèixer el perfil del cap de llista de cada candidatura.

Dijous 21, a les 21 h, va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament el debat electoral obert al públic que organitza Ràdio Piera, el segon entre els nou candidats a l’alcaldia.

I el dia de les eleccions, el 24 de maig, a partir de les 20 h, Ràdio Piera ofereix un ampli seguiment de com han anat les votacions a Piera i Els Hostalets de Pierola, amb el suport dels col·laboradors d’aquest mitjà local des de cada col·legi electoral. El programa especial ofert pels mitjans tècnics i humans de Ràdio Piera segueix l’escrutini pas a pas, al costat dels membres de cada mesa, tasca que permet fer ben aviat una aproximació prou exacta del repartiment dels diferents regidors i les primeres entrevistes de reaccions amb els protagonistes.

Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits