Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Ensenyament visita dos centres educatius de la vila

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Ensenyament visita dos centres educatius de la vila

Educació
Publicada el 10/10/2018 - Una delegació dels Serveis Territorials a la Catalunya Central s’ha reunit amb docents i equip directiu de l’INS Salvador Claramunt i de l’escola Creixà

Aquest dimecres 10 d’octubre una delegació dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central ha visitat dos centres escolars del municipi, concretament l’INS Salvador Claramunt i l’escola Creixà. A la trobada hi han assistit la directora, Dolors Collell; la directora adjunta, Júlia Estaran; la coordinadora territorial de formació professional, Mar Raluy, i Glòria Brugués, de la Secció d'Obres i Manteniment. Per part del consistori també hi han estat l’alcalde, Jordi Madrid, el regidor d’Empresa i Ocupació, Josep Llopart, i el regidor d’Ensenyament, Josep Maria Rosell.

En la reunió amb l’equip directiu i docent de l’Institut Salvador Claramunt s’han tractat temes com la necessitat de la renovació i adaptació de les instal·lacions existents o la construcció d’un nou equipament. En aquest sentit, s’ha visitat el solar urbà ubicat al carrer Josep Vidal, on el consistori proposa la construcció del nou centre.

En la visita a l’escola Creixà s’ha volgut conèixer les instal·lacions i la realitat del dia a dia d’aquest centre educatiu ubicat a Can Canals. L’equip directiu del centre ha transmès a la directora dels serveis territorials les seves inquietuds i el projecte educatiu per a aquest curs.

Aquesta trobada dona continuïtat a la reunió celebrada el passat 19 de setembre amb el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, on ja es va parlar de la situació dels centres del municipi i especialment de l’INS Salvador Claramunt, un centre al qual calen millores estructurals i una ampliació per tal de descongestionar les ràtios d’alumnes a l’educació secundària i obrir la possibilitat d’acollir més cicles formatius al municipi.

Visita Serveis Territorials Ensenyament
Visita Serveis Territorials Ensenyament
Visita Serveis Territorials Ensenyament
Visita Serveis Territorials Ensenyament
Visita Serveis Territorials Ensenyament
Visita Serveis Territorials Ensenyament
Visita Serveis Territorials Ensenyament
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits