Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » La Vila » Transport Urbà

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Transport Urbà

Bus urbà

La posada en funcionament del nou bus urbà, el setembre de 2008, va suposar un increment de 2 a 11 línies els dies laborables i 7 els dissabtes, totes intercanviables entre si amb un sol bitllet. Els recorreguts comuniquen els 19 nuclis de població, les connexions amb altres serveis bàsics, com l'estació dels FGC, el Centre d'Assistència Primària, la zona comercial de Piera, l'Ajuntament i el poble veí dels Hostalets de Pierola.

El lloc d'inici i final de les línies és l'estació de tren i el bitllet està integrat al sistema tarifari de l'ATM, la qual cosa comporta que amb el cost d'un sol viatge es pot utilitzar el bus i el tren utilitzant qualsevol dels abonaments disponible. Cal tenir en compte, que en baixar de l'autobús a l'estació del tren, és indispensable, abans de pujar al tren, tornar a passar el mateix abonament per la màquina, que en cap cas descomptarà un altre viatge. Aquest procediment indica l'ús real del servei i és la referència per poder accedir a ajudes i subvencions per tal de consolidar i millorar el servei. Els usuaris del tren amb bitllet integrat poden utilitzar el bus urbà des de l'estació sense cap cost afegit.

Des del dia 6 de gener de 2018 s'han ampliat els horaris del dissabte a la tarda i s'afegeixen el servei dels diumenges i festius. Consulteu el fullet informatiu amb totes les línies, els trajectes i horaris.

Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits